PAGES

Takk til sponsorer

Jeg vil gjerne takke mine sponsorer som har vært så vennlig å utstyre meg for turen.

Hvorfor valgte jeg teltet Nallo 2 GT fra Hilleberg? Jeg falt rett å slett for løsningen med forteltet. Når dertil Hilleberg er kjent for gode produkter var valget enkelt. Jeg ser fram til å få brukt teltet på min tur “Norge på langs”.

“Norge på langs” går til dels på vei og asfalt. Er det noe som røyner på må det være mil etter mil med asfalt. Her var det at MBT-skoen fra Masai Norge AS kom som dalende fra himmelen. Aldri har jeg hatt noe bedre på på hardt og slett underlag. Vent på min rapport og vurdering.

Klättermusen På min vei mot Nordkapp bruker jeg i år en del utstyr fra Klättermusen - Blant annet: Mjölner, en helt nyutvikklede ryggsekk - Tivar dunsovepose - Liv dunjakke - Mithril bukse. Testen av dette utstyret vil bli en interresant erfaring å ta med seg.

Arctic Circle Logo Vårt lokale turistkontor, Turistkontoret Mo i Rana og Polarsirkelen Reiseliv er unikt interresert i friluftsliv og har skaffet meg alle kartene jeg trenger til en meget gunstig pris.

Rana Jakt og Villmark Logo Det er mangt som skal til for en vellykket “Norge på langs”. Listen med utstyr, både av  smått og stort ble lang. Hadde ikke Rana Jakt og Villmark AS det jeg trengte, skaffet de det eller fant et godt alternativ. Servicen var topp og i tillegg ga de meg ekstra gode priser.

Specsavers Stensland Ved et tilfeldig besøk hos Specsavers Stensland ble jeg anbefalt å bruke månedslinser på min videre ferd mot Nordkapp. Jeg syntes ideen var god og etter en en nitidig og grundig tilpassing er jeg nå på vei med linsene på og brillene i sekken. Ingen problemer videre med nedduggede briller.